Indonesië

Toon #
Weblink Oorlogsliefdekind Nederlands-Indië

Interessante website: Liefde in tijden van oorlog. In de periode 1946-1949 onderhielden Nederlandse soldaten veelvuldig contacten met Indonesische meisjes. Vaak werden uit deze oorlogsliefdes kinderen geboren: oorlogsliefdekinderen. Velen kennen hun vaders niet en zijn op zoek. Is er nog familie in Nederland? Ook vaders zélf besluiten -soms na zestig jaar- om op zoek te gaan naar hun verzwegen kinderen. En latere kinderen willen graag hun Indonesische halfbroer of halfzus leren kennen.

363
Weblink Tickets Indonesië

Veel websites van Indonesische vliegmaatschappijen accepteren geen buitenlandse creditcards.
Deze websites verzorgt de aankoop van tickets bij deze binnenlandse maatschappijen tegen een kleine toeslag. Ikzelf heb er gebruik van gemaakt tot volle tevredenheid. De website wordt beheerd door een Nederlander die in Indonesië woont.
Gegarandeerd betrouwbaar!

409
Weblink Tiket.com

Indonesische website waar binnenlandse vliegtickets, treintickets kunnen worden gekocht. Ook kunnen hotel reserveringen gedaan worden. De site is ook Engelstalig en er kan met creditcard betaald worden. Ik heb hier al meerdere keren e-tickets en een treinticket gekocht en het is altijd goed gegaan.
In mijn ogen betrouwbaar.

729
Weblink Indonesia Travel

De officiële Indonesische Touristische website. Veel informatie.

379
Weblink Indonesië Pagina

Nederlandstalige website over Indonesië met veel informatie. Er is ook een actief forum waar heel veel informatie te vinden is en waar je vragen kunt stellen.

378
Weblink Startpagina Nederlands Indië

Startpagina over het vroegere Nederlands Indië.

384
Weblink Indonesië Startkabel

Startpagina over Indonesië met heel veel interessante links.

406
Weblink Tante Lenny

Website met recepten uit de Indische keuken. Veel recepten!

398
Weblink Indonesisch Culinair

Maak met Indonesisch Culinair een lekkere rijsttafel. Met behulp van deze website kun je zelf je menu samenstellen.

365
Weblink Zusters van de Choorstraat

Nederlandse website van de Zusters van de Choorstraat. De Indonesche tak van deze organisatie coördineert het Javaanse deel van mijn kinder adoptie projekt.

384
Weblink Discover your Indonesia

Hele leuke Engelstalige website van een Indonesische. Zij vertelt erg veel over Indonesië en heel veel tips en bruikbaar materiaal.

355