Ga naar de inhoud

Costa Rica & Panama

De gevolgde route van de rondreis.

In november 2009 maakten Coos, Yvonne en Michael een reis naar Costa Rica en Panama. Met een reisorganisatie maken we een rondreis door Costa Rica en eindigen met enkele dagen rust op het eiland Bocas del Toro in Panama. De rondreis gaat zowel naar de westkust aan de Stille Oceaan als naar de oostkust aan de Caraibische Zee.

Wij maakten een reis die ons achtereenvolgens voerde van San José naar La Fortuna met de Arenal vulkaan, Rincón de la Vieja, het Palo Verde gebied, het bekende natuurgebied Manuel Antonio en daarna weer terug naar San José.
Het tweede gedeelte van de reis voerde ons naar het spectaculaire natuurreservaat Tortugero, daarna naar Cahuita. In Cahuita eindigde het reizen met de groep en gingen wij individueel nog door naar Bocas del Toro in Panama om nog wat te rusten van de vermoeienissen van de reis.

Onze reis bestaat uit drie delen, deel één vanuit San José reizen we naar La Fortuna, Rincón de la Vieja, nationale park Palo Verde, nationale park Manuel Antonio en dan weer terug naar San José.
Deel twee vanuit San José naar Tortuguero, Cahuita. In Cahuita nemen we afscheid van de groep en gaan wij verder met deel drie, een strandvakantie op het eiland Bocas del Torro. Daarna vliegen we weer naar huis vanaf San José.

Op de volgende pagina’s leest u over de rondreis door Costa Rica en ons verblijf in Panama.