Ga naar de inhoud

Nieuws & Info

Deze website komt het best tot zijn recht als hij bekeken wordt in de browser

Contact
Deze website is gemaakt door Lex (†) en Michael Meeuwesen. Wij vinden het leuk als je iets in ons gastenboek schrijft. Of wil je ons opmerkingen sturen over de website? Klik hier ons te e-mailen.

Nieuws

  • Februari 2021: Na vele jaren heb ik de draad maar weer eens opgepakt. Te beginnen met aan ander systeem, WordPress. Een mooi systeem, naar mijn mening makkelijker dan Joomla.
    Verder een nieuw template, werkt ook erg makkelijk.
    En dan ook: nieuwe verhalen toevoegen, maar dat heb ik al eens eerder beloofd. We zien wel.
  • April 2012: Ik heb de draad maar weer eens opgepakt. Joomla heeft een nieuwe versie gekregen en ook heb ik een nieuw template in gebruik genomen. Maar ik loop nog wel wat achter wat betreft de reisverslagen. Dat komt nog wel goed, denk ik.
  • Maart 2009: De website is verhuisd naar een andere service provider. Ook is opnieuw overgegaan op een ander CMS, Joomla. De nieuwe service provider ondersteunt Joomla beter, dus ik hoop op een mooie website. En dat ligt natuurlijk aan mijzelf . . . Ik doe mijn best.
  • Vrijdag 17 augustus 2007: De website is geheel vernieuwd, een nieuw CMS is in gebruik genomen, meer gebruiksvriendelijk dan het vorige. Ook zijn nieuwe pagina’s toegevoegd.
  • Maandag 26 maart 2007: Het gastenboek is (tijdelijk?) buiten bedrijf gesteld. Eén of andere dwaas vond het nodig om er advertenties op te zetten van een bepaald soort stimulerende middelen (lees: bekende blauwe pillen . . .)
  • Zondag 13 augustus 2006: Onze website is eindelijk online! Het is nog slechts een begin, maar hopelijk volgen er nog vele mooie pagina’s en veel foto’s.